У Києві відбудеться парад помічників святого Миколая

У Києві відбудеться парад помічників святого Миколая
Молодь із привітаннями крокуватиме на Контрактову площу, вітатиме киян та гостей столиці

Волонтери отримають Світло Миру з Віфлеєму і пройдуть до Контрактової площі

19 грудня у Києві відбудеться парад (урочиста хода) помічників святого Миколая – волонтерів. Про це повідомили у Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Хода почнеться о 15:00 від будівлі Київської міської державної адміністрації.

На початку заходу одягнені у новорічні костюми волонтери мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Києва та лідери дитячих та молодіжних громадських організацій отримають від Посланців миру Всеукраїнської молодіжної громадської організації (ВМГО) «Національна організація скаутів України» Світло Миру з Віфлеєму – символ миру та злагоди. Після чого молодь із привітаннями крокуватиме на Контрактову площу, вітатиме киян та гостей столиці.

Організатори ходи: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (КМЦСССДМ), ВМГО «Національна Організація Скаутів України» за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї КМДА.

Хода проходить у рамках традиційної акції «Не забудь привітати», що проводиться більш ніж 15 років поспіль та спрямована на привітання дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах (у тому числі з сімей, які внутрішньо переміщені зі сходу України, а також із сімей, де є учасники АТО, багатодітні, малозабезпечені сім’ї тощо).

З 19 грудня відбудеться низка святкових соціокультурних заходів для дітей-клієнтів мережі ЦСССДМ столиці, зокрема, новорічні вистави та ігротеки для наймолодших клієнтів мережі, квести для підлітків – вихованців дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, а 29 грудня у кінотеатрі «Київська Русь» відбудеться новорічний захід із ігровою програмою, подарунками та переглядом відеофільму «Пригоди Святого Миколая» для дітей демобілізованих учасників АТО та членів їхніх сімей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: