Київська влада оголосила конкурс на теми для соціальної реклами

Київська влада оголосила конкурс на теми для соціальної реклами

Киянам пропонують самим визначити теми соціальної реклами на вулицях міста

Управління з питань реклами КМДА запускає проект-ініціативу «Соціальна реклама очима киян». Через конкурс буде обрано теми та макети майбутньої соціальної реклами.

Голосування проводитиметься на сторінці Управління в мережі Фейсбук. Спочатку оберуть 5 тем для соціальної реклами, а після обрання тем розпочнеться голосування за найкращі макети за обраними темами, повідомляє прес-служба КМДА.

Запропонувати власну ідею можна в коментарях за посиланням.

«Ми впевнені, що соціальна реклама повинна відображати реалії сучасного суспільства, наочно показувати те, що хвилює громаду в даний момент. А хто ж краще за містян розуміє проблематику Києва та соціальні посили, які варто висвітлювати за допомогою реклами? Тому ввіряємо саме вам обрати теми, а згодом і макети соціальної реклами, які дійсно потрібно популяризувати серед населення», – йдеться у повідомленні Управління на сторінці Фейсбук.

Проект-ініціатива складається з чотирьох основних етапів:

  • Вибір меседжів (тем) соціальної реклами. Кожен охочий може запропонувати меседж (через коментарі у мережі Фейсбук), який, на його думку, актуальний у наш час і найбільш гостро хвилює людей. Далі всі надіслані меседжі збирають та запропонують користувачам у вигляді голосування. Після закінчення голосування окремим постом опублікують ТОП-5 кращих меседжів, які отримали найбільшу кількість голосів.
  • Конкурс макетів для обраних меседжів. Усі охочі можуть запропонувати власне оформлення соціальної реклами. Роботи необхідно надіслати на пошту або через повідомлення на Фейсбук-сторінці Управління. Далі, за аналогією з першим етапом, усі макети зберуть, виставлять на голосування та оберуть найкращі за кількістю голосів.
  • Інформування про дату і територію розміщення соціальної реклами.
  • Фотозвіт про розміщену соціальну рекламу на вулицях Києва.

Нагадаємо, у Києві стартував конкурс на кращий талісман столиці. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: