Киянка нанесла співмешканцю смертельний удар ногою (відео)

Киянка нанесла співмешканцю смертельний удар ногою (відео)
Жінка застала чоловіка за розпиванням алкоголю
Фото: Скріншот відео поліції Києва

За скоєне жінці загрожує до десяти років тюрми

До чергової частини поліції Києва надійшов виклик від мешканця будинку на вулиці Військовій про те, що у сусідній квартирі він виявив труп чоловіка. Про це повідомили у пресслужбі поліції Києва.

На місце події прибули слідчі та судово-медичний експерт. У квартирі, де знаходилося бездиханне тіло, перебували чоловіки та жінка, які пояснили, що під час застілля їх товариш нібито заснув.

«Після первинного огляду тіла потерпілого судово-медичний експерт на місці події не виявив видимих ушкоджень, які могли спричинити смерть. Однак після проведення судово-медичної експертизи, було встановлено, що у чоловіка пошкоджений внутрішній орган, імовірно від побиття, що призвело до загибелі. У ході досудового розслідування ми встановили, що до смерті чоловіка причетна його співмешканка. Жінка прийшла до квартири, де потерпілий із товаришами розпивав спиртне та вдарила його ногою у живіт, від чого чоловік помер на місці», – коментує старший слідчий Голосіївського управління поліції Володимир Темченко.

Підозрюваною виявилася раніше не судима 43-річна киянка. Жінку затримали за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. За скоєне фігурантці загрожує до десяти років тюрми.

Нагадаємо, на Оболоні чоловік під час сварки жорстоко вбив дружину.

До слова, у столиці жорстоко вбили 34-річну жінку, яка знімалася в популярному шоу «Панянка-Селянка».

Також, у Києві чоловік прийшов у гості до двох жінок і накинувся на них із ножем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: