Кличко пояснив, чому не приєднався до партії мерів

Кличко пояснив, чому не приєднався до партії мерів
Віталій Кличко заперечує, що хотів очолити партію мерів

Кличко поведе свою команду на місцеві вибори

Столичний голова Віталій Кличко висуватиметься в мери Києва від своєї політичної сили, а також поведе команду на місцеві вибори, зокрема, в Київраду. Про це Кличко заявив під час онлайн-пресконференції, відповідаючи на запитання ЗМІ.

«Я багато років є лідером політичної сили «Удар», що завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І, як уже говорив, висуватимусь в мери від своєї політичної сили. А також поведу команду на місцеві вибори, зокрема, - в Київраду», - сказав Кличко.

«Так, ми спілкуємося щодо співпраці демократичних сил з різними політиками і з різними партіями. Ми в команді зважували всі можливі варіанти і ухвалили рішення йти своєю політсилою. Якщо кияни знову довірять мені бути мером і реалізовувати їх очікування, - я переконаний, мені потрібно спиратися на команду, з якою я буду втілювати зміни в столиці», - зазначив він.

Кличко зауважив, що є головою Асоціації міст України і завжди відстоював і буде відстоювати інтереси місцевого самоврядування.

«А те, що там хтось говорить, ніби я хотів бути головнішим і таке інше - повна нісенітниця. Мені вистачає регалій і титулів. Іще раз зауважу: заради захисту інтересів громадян, місцевого самоврядування, ми будемо готові співпрацювати з усіма демократичними силами, які діятимуть за правилами і порядно», - наголосив Кличко.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: