Кличко розповів про вік киян, чиє життя забрав коронавірус

Кличко розповів про вік киян, чиє життя забрав коронавірус

Наймолодшій хворій, яка померла від коронавірусу, було 25 років

Від початку пандемії коронавірусу в Києві померли 247 чоловіків та 183 жінки. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн-пресконференції.

«Хочу зазначити, що, на жаль, смертність від коронавірусу в столиці не зменшується. Як і на початку пандемії, помирають переважно люди похилого віку. Середній вік тих, чиє життя забрав вірус, - 68 років», - розповів мер. 

Він оприлюднив статистику що смертності:

  • у віці від 65-ти років померли 294 хворих,
  • тим, кому було 50-64 роки - 103 людини,
  • у віці 30-49 років померли 30 хворих. 

Наймолодшій хворій, яка померла від коронавірусу, було 25 років. Найстаршому – 96.

«Усього від початку пандемії в столиці померли 247 чоловіків та 183 жінки. Зазначу, що у більшості випадків у померлих була супутня патологія, зокрема, артеріальна гіпертензія, цукровий діабет, ожиріння», - наголосив Кличко.

Як повідомлялося, за минулу добу, 4 жовтня, у Києві коронавірус виявлено у 286 осіб. Це на 121 особу менше, ніж за попередню добу (за добу 3 жовтня було 407 нових хворих). Від початку епідемії у Києві підтверджено 24736 випадків захворювання на Covid-19.

Нагадаємо, в Україні з понеділка, 5 жовтня, почали діяти оновлені карантинні зони з огляду на епідеміологічні ситуації в регіонах. Згідно з новим поділом Київ перебуває у «жовтій» карантинній зоні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: