На час обмежень у Києві запустили спецмаршрути транспорту (схема)

На час обмежень у Києві запустили спецмаршрути транспорту (схема)
Проїзд дозволено лише у захисних масках

Перелік маршрутів наземного транспорту розширено

Київська влада розширила перелiк маршрутiв наземного громадського транспорту на перiод дiï у столицi обмежувальних захoдiв. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Олександр Густєлєв.

«Уже здiйснюється перевезення пасажирів на спецiально запровадженому автобусному маршруті № 99-Д «Станція метро «Мінська» – станція метро «Нивки» із заїздом до Діагностичного центру. Цей маршрут поєднав 2 регулярних автобуснi маршути – 99 та 32. Украй важливо, що новий маршрут дасть змогу працівникам декількох медичних закладів, зокрема, Київської міської клінічної лікарні № 8 та міського Діагностичного Центру, зручно дістатися до роботи», – зазначив він.

Крiм того, 26 березня із 7:00 розпочне курсувати тролейбусний маршрут № 25: «Проспект Свободи» – «Станція метро «Почайна».

«Це значно поліпшить транспортне сполучення житлового масиву «Виноградар», – додав Густєлєв.

2_12.

Нагадаємо, з понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозить виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста та країни.

Окрім того, пасажирам потрібен спеціальний квиток, який вони мають отримати в установі, підприємстві чи організації, де працюють.

Пасажири зі спеціальними перепустками у громадський транспорт оплачуватимуть проїзд, як зазвичай.

Для таких перевезень розроблені маршрути громадського транспорту.

Їздити в транспорті можна тільки за наявності спеціального квитка для проїзду в міському транспорті, посвідчення особи, а також за наявності засобу індивідуального захисту – медичної маски.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: