Як поліція Києва забезпечує дотримання обмежень у транспорті (фото, відео)

Як поліція Києва забезпечує дотримання обмежень у транспорті (фото, відео)
Правоохоронці перевіряють у пасажирів спецквитки
Фото: Нацполіція

Наряди правоохоронців їздять у салоні міського транспорту

Столичні правоохоронці спільно із представниками «Муніципальної варти» перевіряють у пасажирів наявність перепусток для проїзду у громадському транспорті, а також засобів індивідуального захисту.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко зазначив, що за виданими перепустками мають право їздити правоохоронці, лікарі, працівники сфери житлово-комунального господарства, співробітники продуктових магазинів, аптек та стратегічно важливих підприємств.

«Поліцейські контролюють виконання даного завдання та спільно з представниками міського формування «Муніципальна варта» здійснюють перевірку цих квитків у пасажирів та дотримання ними санітарних норм», - сказав він.

Наряди правоохоронців їздять у салоні міського транспорту, аби не допустити перевезення забороненої категорії людей, окрім дозволеної.

Співробітник Подільського управління поліції Іван Рогачов, який здійснює перевірку на території району, розповідає, що деякі пасажири грубо ігнорують встановлені обмежувальні заходи: «Громадяни намагаються проїхати у кількості більше десяти або взагалі, не маючи спеціального квитка. З такими порушниками ми проводимо профілактичні бесіди, роз’яснюючи їм правила карантину та просимо із розумінням ставитися до тимчасових заборон з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції».

Нагадаємо, з понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозить виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста та країни.

Окрім того, пасажирам потрібен спеціальний квиток, який вони мають отримати в установі, підприємстві чи організації, де працюють.

Пасажири зі спеціальними перепустками у громадський транспорт оплачуватимуть проїзд, як зазвичай.

Для таких перевезень розроблені маршрути громадського транспорту.

Їздити в транспорті можна тільки за наявності спеціального квитка для проїзду в міському транспорті, посвідчення особи, а також за наявності засобу індивідуального захисту – медичної маски.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: