Відновлення роботи київського метро 3 квітня під великим питанням

Відновлення роботи київського метро 3 квітня під великим питанням

Київське метро зачинено на невизначений термін

Дата відновлення роботи київського метрополітену залежатиме від епідеміологічної ситуації в місті. Про це столичний голова Віталій Кличко заявив під час онлайн-пресконференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

Він нагадав, що метро в Києві було закрите за рішенням Кабінету міністрів, як і в Дніпрі та Харкові. Пішли на такий крок і в багатьох великих містах Європи.

«Метро в столиці призупинило перевезення пасажирів 17 березня. Попередньо - до 3 квітня. Але, ми слідкуємо за розвитком ситуації. Якщо вірус поширюватиметься з такою динамікою і надалі, - обмеження діятимуть», - сказав Кличко.

«Ми повинні максимально обмежити соціальні контакти, максимально захистити здоров’я і життя людей. Тому дату відкриття метро сьогодні я вам назвати не можу», - підкреслив мер.

Нагадаємо, Київський метрополітен припинив перевезення пасажирів з 23:00 17 березня. Попередньо до 3 квітня.

16 березня уряд України ухвалив рішення щодо обмеження пасажирських перевезень на території України для запобігання поширенню коронавірусу до 3 квітня. Постановою запроваджена заборона залізничного, авіа- та автобусного міжміських та міжобласних пасажирських перевезень, а також робота метрополітенів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: