У Кличка пояснили: пасажири з перепустками оплачуватимуть проїзд

У Кличка пояснили: пасажири з перепустками оплачуватимуть проїзд
Оплата проїзду здійснюватиметься, як зазвичай

У КМДА закликали киян, які не матимуть спеціальних квитків, не «брати штурмом» автобуси, тролейбуси чи трамваї

Окремі категорії пасажирів зі спеціальними перепустками у громадський транспорт оплачуватимуть проїзд, як зазвичай.

Про це повідомив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник на своїй сторінці у Facebook.

«Задля запобігання будь-яких маніпуляцій, повідомляю, що проїзд у громадському транспорті, що перевозитиме тільки окремі категорії пасажирів, здійснюватиметься не безкоштовно. Тобто, пасажири зі спецперепустками, користуючись громадським транспортом за визначеними маршрутами, зможуть придбати квиток, скористатися проїзним, карткою киянина або Kyiv Smart Card», – повідомив Поворозник.

Він закликав киян, які не працюють у галузях, що забезпечують життєдіяльність країни та міста, і які не матимуть спецквитків, не «брати штурмом» автобуси, тролейбуси чи трамваї.

«Залишайтеся вдома! Якщо є критична необхідність виїхати в місто, скористайтеся приватним транспортом, таксі, чи транспортом підприємств, на яких ви працюєте. Громадський транспорт на період запроваджених обмежень, перевозитиме винятково людей, які працюють, аби забезпечити життєдіяльність міста», – додав Поворозник.

Нагадуємо, з понеділка, 23 березня, громадський транспорт столиці перевозитиме виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста та країни.

Окрім того, пасажирам потрібен буде спеціальний квиток, який вони мають отримати в установі, підприємстві чи організації, де працюють.

Для таких перевезень розроблені маршрути громадського транспорту.

У КМДА наголосили, що їздити в транспорті можна тільки за наявності спеціального квитка для проїзду в міському транспорті, посвідчення особи, а також за наявності засобу індивідуального захисту – медичної маски.

Національна поліція забезпечуватиме дотримання громадського порядку та обмежень на зупинках. Окрім того, у кожній одиниці наземного громадського транспорту будуть присутні не менше двох працівників поліції та представник громадського формування «Муніципальна варта». Вони перевірятимуть спеціальні квитки, посвідчення особи та наявність засобів індивідуального захисту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: