На Київщині затримано члена озброєної жорстокої банди

На Київщині затримано члена озброєної жорстокої банди

Доведена причетність озброєної групи до скоєння трьох розбійних нападів на родини

Оперативники Київщини затримали одного з озброєної банди нападників. Ним виявився 23-річний житель столиці. Працівники Бориспільського відділу поліції спільно зі співробітниками Управління карного розшуку та прокуратури провели низку обшуків за місцем його проживання, де виявили та вилучили гранати, зброю, вибухові пакети, балаклави, коштовності та інші речові докази. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Києві.

«Так, вночі 31 серпня в с. Проців молодик разом із двома спільниками ввірвався до приватного будинку. Погрожуючи ножем, зловмисники зв’язали господаря та відкрито викрали цінні речі та грошові кошти - 4 тисячі 200 євро і 86 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні.

Наразі доведена причетність озброєної групи до скоєння трьох розбійних нападів на родини. Нападники діяли жорстко: зв’язували господарів, наносили їм побої, забирали великі суми грошей, коштовності. 

Молодик затриманий у порядку ст. 208 КПК України. До обрання міри запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. 

Наразі поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Київщини та встановлюють місцезнаходження інших осіб, причетних до даного злочину. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: