На «Київський іподром» чекає реконструкція

На «Київський іподром» чекає реконструкція
Реставрація іподрому розпочнеться у травні 2019 року

Поки відреставрують лише адмінбудівлю іподрому

Зношений «Київський іподром» в Голосіївському районі реставрують. Однак роботи будуть проводитися тільки в головному адміністративному будинку.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні на сайті Київської міської держадміністрації.

Згідно з рішенням про «Бюджет міста Києва на 2019 рік», планується реставрувати будівлю головного корпусу КП «Київський іподром» на просп. Академіка Глушкова, 10 у Голосіївському районі. При цьому територію іподрому, а також стайні, які знаходяться у жахливому стані, оновлювати не планують.

Так, реставрацію будівлі планують почати у травні цього року, а завершити - в кінці 2020 року. На ці роботи з міського бюджету виділять 10 млн грн.

Як повідомляв «Главком», на початку грудня перед Київським міським будинком учителя з’явився паркан з металевої сітки. У комунальному закладі у лютому 2019 року має розпочатися реконструкція. 

Під час прес-конференції у «Главкомі» директор Музею Української революції 1917-1921 рр. Олександр Кучерук повідомив, що під приводом «реконструкції» Будинку вчителя планується побудувати 4 ліфти, на даху будинку – ресторан, а меморіальні кабінети Грушевського та Винниченка перетворити на кімнати туалетів.

Створено робочу групу для уточнення проектних рішень реставрації Будинку вчителя та доопрацювання концепції розвитку Музею Української революції 1917-1921 років, який розміщується у будівлі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: