Столична поліція розслідує інцидент із нападом на «офіс Медведчука»

Столична поліція розслідує інцидент із нападом на «офіс Медведчука»
Поліція працює на місці пошкодження будівлі у Шевченківському районі Києва
Фото: Нацполіція

Наряди виявили написи на фасаді, пошкоджені вікна та ролети

Поліція працює на місці пошкодження будівлі у Шевченківському районі Києва.

Про це повідомляє прес-служба київської поліції.

На момент прибуття поліцейських на виклик правопорушники розбіглися. Слідчо-оперативна група оглядає місце події.

Близько 19:30 у чергову частину надійшло повідомлення, що невідомі в масках б’ють вікна та роблять написи на будівлі на вулиці Івана Франка.

На виклик направили наряди патрульної поліції та слідчо-оперативну групу Шевченківського управління поліції. На момент прибуття правоохоронців порушники втекли.

Наряди виявили написи на фасаді, пошкоджені вікна та ролети, а також, зі слів охоронців, у приміщення закинули, імовірно, димові шашки.

Слідчо-оперативна група проводить огляд. Поліцейські також вивчають записи у мережі Інтернет, на яких зафіксовані події під вказаною будівлею. Після проведення перевірки буде визначена правова кваліфікація інциденту.

Раніше ЗМІ повідомили, що надвечір 14 жовтня у Києві біля входу до Києво-Печерської лаври спецпризначенці поліції оточили, а згодом затримали близько 30 молодиків з невідомих причин.

Як повідомляв «Главком», у День святої Покрови Пресвятої Богородиці було посилено охорону громадських місць у Києві, зокрема, під Києво-Печерською лаврою були помічені правоохоронці з автоматичною зброєю.

Раніше сьогодні націоналісти закидали пам’ятник Миколі Ватутіну у Києві яйцями.

Нагадаємо, 14 жовтня Україна святкує День захисника та День Українського козацтва, а також чергову річницю створення УПА. Крім того, віряни також відзначають День святої Покрови Пресвятої Богородиці. Християни східного обряду 14 жовтня відзначають одне з найбільш шанованих свят – Покрова Пресвятої Богородиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: