Під Києвом знайшли вбитим відомого музиканта

Під Києвом знайшли вбитим відомого музиканта

Не шиї Дерев’янка були сліди від задушення

За версією поліції, його могли задушити через квартиру

Відомий музикант Олександр Дерев’янко, який зник безвісти в Києві ще 22 листопада, був виявлений убитим. Тіло 65-річного аранжувальника знайшли зі слідами насильницької смерті у Борисполі в одному з гаражних кооперативів.

Не шиї Дерев’янка були сліди від задушення.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Повідомляється, що вже були затримані підозрювані у вбивстві. Це двоє молодиків, один з яких знімав гараж, в якому і було виявлено тіло музиканта. Також з’ясувалося, що цього молодого чоловіка Дерев’янко навчав грі на гітарі.

Правоохоронці припускають, що молодики пішли на вбивство з метою отримати квартиру музиканта, яку планували продати, підробивши документи.

Для цього вони втерлися в довіру до Дерев’янка під приводом бажання брати уроки.

У поліції також вважають, що злочинці напали на чоловіка в його ж власній квартирі та задушили, після чого вивезли тіло і сховали в гаражі в Борисполі.

Якщо їх провину доведуть, молодиків можуть відправити до в’язниці аж на довічне.

Олександра Дерев’янка востаннє бачили 22 листопада, коли він покинув лікарню і пішов у невідомому напрямку. До медустанови він потрапив у кареті «швидкої» з розбитою губою і підозрою на черепно-мозкову травму.
Телефони Олександра не відповідали протягом тижня. За словами друзів музиканта, в його двері була знайдена записка – нібито написана його рукою – про те, що він поїхав у відрядження. Найімовірніше, записку підробили вбивці, щоб заплутати слідство.

2_24

Олександр Дерев’янко працював з багатьма топовими українськими артистами, включаючи Тіну Кароль.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: