Подвійне вбивство в Ірпені: очільник поліції Київщини взяв справу на контроль

Подвійне вбивство в Ірпені: очільник поліції Київщини взяв справу на контроль
Місце вбивства подружжя в Ірпені

Відкрито кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство»

За фактом подвійного вбивства пенсіонерів в Ірпені, що під Києвом, відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Наразі поліцейські столичної області проводять усі необхідні оперативні заходи щодо встановлення підозрюваної особи у вбивстві двох жителів міста Ірпінь.     

«Учора, о 19.30 год на спец лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків м. Ірпінь виявлено тіло господаря та його дружини з ознаками насильницької смерті. За вказаною адресою поліцейські виявили тіла 81-річного пенсіонера та 79-річної його дружини», - йдеться в повідомленні.

На місці події працювали слідчо-оперативна група Ірпінського відділу поліції, кінологи, криміналісти, судово-медичний експерт.

Враховуючи подвійне вбивство, на місце події виїздило керівництво поліції Київщини. Очільник поліції столичної області Дмитро Ценов взяв на особистий контроль хід розслідування тяжкого злочину.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Як повідомлялося, пенсіонерів знайшла вбитими дівчина, яка орендує у них кімнату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: