Поліція не дала провести у Києві сходку кримінальних авторитетів

Поліція не дала провести у Києві сходку кримінальних авторитетів

У поліції обіцяють «бити» злодіїв, щоб вони не почували себе в Україні вільно

У Києві мали зібратися 47 представників криміналітету і «бізнесменів»

У Києві 26 листопада працівники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції перервали сходку кримінальних авторитетів. Про це поінформував перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін.

За його словами, у зустрічі мали взяти 47 представників криміналітету, а також ряд впливових «бізнесменів» Донеччини. Вони зібралися під приводом «вшанування пам'яті померлого ще у 2011 році колишнього утримувача «злодійського общака» України «злодія в законі» на прізвисько «Мамед».

Аброськін відзначив, що працівники Департаменту стратегічних розслідувань за останні два місяці зібрали матеріали на 442 «злодіїв в законі», які знаходяться на свободі та проживають на території колишніх країн СНД та Європи, зокрема для 256 з них СБУ та Державною міграційної службою були виставлені заборони на в'їзд до України.

«Не буде такого, щоб злодії почували себе в Україні вільно. Де буде можливість, там будемо їх «битимемо», - додав посадовець.

Нагадаємо, на початку серпня в Кіровоградській області відбулася сходка так званих кримінальних авторитетів Кіровоградщини, яка завершилася затриманнями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: