Повінь не за горами: комунальні служби Києва у стані підвищеної готовності

Повінь не за горами: комунальні служби Києва у стані підвищеної готовності

Для недопущення підтоплення міських вулиць районні держадміністрації та основні балансоутримувачі гідротехнічних споруд виконують належні технічні роботи

Український гідрометцентр прогнозує у вівторок і середу, 20-21 березня, сніг з дощем, при цьому 30-40% вірогідності снігопаду. Тому цими днями, як і до кінця зимового сезону, усі комунальні служби перебуватимуть у стані підвищеної готовності і негайно реагуватимуть на зміни погодних умов. Про це повідомив сьогодні під час брифінгу начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Роман Ткачук, інформує прес-служба КМДА.

Крім того, столична влада готується до можливої повені.

«Ми також заздалегідь підготувались до можливої повені. Для недопущення підтоплення міських вулиць районні держадміністрації та основні балансоутримувачі гідротехнічних споруд, наприклад КП «Плесо», виконують належні технічні роботи. Аварійно-рятувальні служби вже проводили роботи з відкачування води, скажімо, на вулиці Фанерній чи провулку Промисловому в Бортничах. Тож ця ситуація теж цілком підконтрольна, і ми готові до можливих надзвичайних подій», – наголосив Ткачук.

Раніше повідомлялося, що комунальні служби столиці продовжують роботи на гідротехнічних спорудах з метою ліквідації підтоплень та їх попередження у подальшому. Прогнозується, що пік повені припаде на 15 квітня, однак ці терміни можуть змінитися, зважаючи на снігопад 17-18 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: