Прориви труб у Києві: Кличко вимагає якнайшвидше усунути аварії

Прориви труб у Києві: Кличко вимагає якнайшвидше усунути аварії
15 листопада стався прорив труби гарячого водопостачання на перетині вулиць Васильківської і Ділової
Фото: dtp.kiev.ua

Близько 300 будинків у Києві залишилися без тепла

Мер Києва Віталій Кличко доручив якнайшвидше усунути аварії на тепломережах та інформувати киян про ремонтні роботи, які відбуваються, і коли буде тепло в оселях, де сьогодні немає опалення. Про це він заявив під час відкриття засідання Київради.

«Ми увійшли в опалювальний сезон. Багато проблем, проривів труб тепломереж. «Київтеплоенерго» у цілодобовому режимі ліквідовує аварії», – сказав Кличко.

Він нагадав, що днями трапилося велике пошкодження тепломережі у центрі міста - на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського. Цю аварію оперативно ліквідували. Проте комунальні служби виявили додаткові пошкодження на цій магістралі, що можуть спричинити аварію. Тож наразі там ведуться роботи із заміни мереж.

«В інших проблемних місцях теж тривають роботи. Тому частина будинків – близько 300 – без тепла. Я дав доручення якнайшвидше усунути там проблеми. Та обов’язково інформувати мешканців про роботи, які відбуваються, і коли буде тепло у їхніх оселях. Бо люди часто не можуть достукатися нікуди, аби отримати інформацію. Це неприпустимо! ЖЕДи, служба 15-51 мають працювати як належить і надавати киянам інформацію», – додав він.

Нагадаємо, 13 листопада на перетині вулиць Шота Руставелі і Саксаганського близько 17-ї години сталася аварія. Прорвало трубу гарячого водопостачання діаметром 400 міліметрів. Через прорив частина асфальту провалилася, у яму «пішла» машина, по дорогах почали бігти річки з окропу. Відразу після події воду перекрили, але на проїжджій частині все ще залишався окріп. Рух по цій території перекрили на кілька годин. Утворився затор.

14 листопада комунальні служби ліквідували пошкодження тепломережі, проте виявили при цьому інші пошкодження, які можуть спричинити аварію.

15 листопада вранці стався прорив труби гарячого водопостачання на розі вулиць Васильківської і Ділової.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: