Рятувальники ліквідували пожежу у зоні відчуження (фото)

Рятувальники ліквідували пожежу у зоні відчуження (фото)
Вогнеборці ліквідували загоряння у зоні відчуження

Вогнеборці не допустити подальше розповсюдження горіння лісової підстилки

У четвер, 19 квітня, сталося загоряння в лісовому кварталі № 187 Луб'янського лісництва ДСП «Північна пуща». Повідомлення про пожежу надійшло до  пункту зв’язку 11-ї  Державної - пожежно рятувальної частини м. Чорнобиль о 17:37, повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Київській області.

На місце події негайно направили рятувальників 11-Державної пожежно-рятувальної частини та працівників лісових пожежних станцій ДСП «Північна пуща».

«По прибуттю розвідкою встановлено, що горить лісова підстилка на площі 0,5 га. Через сильні вітрові пориви утворилась загроза поширення пожежі на значні відстані. Не гаючи часу, рятувальники відразу ж приступили до гасіння пожежі. Завдяки професійним та оперативним діям вогнеборці не допустити подальше розповсюдження горіння», - йдеться у повідомленні.

Локалізувати пожежу вдалося о 18:33, а ліквідувати – о 19:50.

Внаслідок пожежі вогнем знищено лісову підстилку на площі 0,5 га.

До ліквідації пожежі було залучено 14 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки 11-Державної пожежно-рятувальної частини, 37 чоловік працівників ДСП «Північна Пуща» 4 одиниці техніки.

Причина пожежі наразі з’ясовується.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: