Серед загиблих у Броварах можуть бути прості перехожі – Офіс президента

Серед загиблих у Броварах можуть бути прості перехожі – Офіс президента
фото: Associated Press

Кирило Тимошенко зазначив, що, на жаль, є багато жертв, серед яких – діти

18 січня у Броварах Київської області впав вертоліт. Серед загиблих та постраждалих були діти, яких батьки відводили у садочок. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, повідомляє 24 Канал.

За словами Тимошенка, серед постраждалих та загиблих можуть бути звичайні перехожі, а також діти та їхні батьки, які вели їх у садочок. Він зазначив, що, на жаль, є багато жертв, серед яких – діти. 

«Слідство все покаже. Наразі евакуйованих дітей перевезли в інше приміщення, їх перераховують», – зазначив заступник очільника ОП.

Як відомо, унаслідок авіакатастрофи у Броварах загинуло керівництво МВС – міністр Денис Монастирський, перший заступник Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Станом на 11 годину відомо про 18 загиблих, троє серед яких – діти.

Нагадаємо, у Броварах біля дитсадка впав гвинтокрил. Уранці 18 січня на Київщині пролунав вибух. На об‘єкт соціальної інфраструктури впав літальний апарат. 

До слова, влада повідомила подробиці про падіння гвинтокрила. Під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу.

Читайте також: Смертельна авіакатастрофа на Київщині: подробиці від виховательки дитсадку

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: