Серйозна дорожньо-транспортна пригода з переворотом сталася на Київщині (відео)

Серйозна дорожньо-транспортна пригода з переворотом сталася на Київщині (відео)

Зіткнення відбулося під час виконання повороту

Фото з відкритих джерел

ДТП сталася у Вишгороді, поблизу Київського водосховища

У передмісті української столиці Вишгороді, поруч з Київським водосховищем, сталася серйозна ДТП. В результаті зіткнення двох автомобілів, один з них перекинувся на бік.

Відео з автомобільного реєстратора, на якому зафіксовано момент аварії опубліковано в суботу, 12 червня, в Telegram-каналі «Київ Оперативний».

Як видно на знятих кадрах, зіткнення відбулося під час виконання повороту. Від сильного удару в бік автомобіль, який здійснював маневр, перекинувся.

Про постраждалих в аварії в підписі до опублікованого відео не повідомляється.

Нагадаємо, патрульна поліція Києва оприлюднила відео моменту дорожньо-транспортної пригоди за участі Audi та вантажівки, що сталася вночі 10 червня на Кільцевій дорозі. Перед зіткненням із вантажівкою водій легковика збив попереджувальні знаки.

9 червня вранці на проспекті Науки в Києві сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода. У напрямку вул. Саперно-Слобідської зіткнулися два пасажирських автобуси і вантажний автомобіль Mercedes.

Як повідомлялося, 10 червня, близько 7 години ранку на Броварському проспекті на виїзді з Києва сталася дорожньо-транспортна пригода: зіткнулися маршрутний автобус та автомобіль Daewoo. Маршрутка раптово перед легковиком змінила смугу руху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: