У Джорджії сталася стрілянина, є загиблі

У Джорджії сталася стрілянина, є загиблі

Поліція веде пошук підозрюваних, інформація про можливу причину стрілянини поки не наводиться

Фото Wtoc

Серед поранених – двоє дітей

Одна людина загинула, а вісім інших, зокрема двоє дітей, були поранені в результаті стрілянини в американській Савані, штат Джорджія.

Про це повідомляє NBC News з посиланням на представника поліції Савани Бьянку Джонсон.

Напад відбувся о 9 вечора в житловому комплексі Hitch Village / Fred Wessels Homes.

Як повідомляється, загиблий – дорослий.

Що стосується поранених, то є інформація про поранення в ногу дворічного хлопчика та 13-річного хлопчика. Їхні травми не загрожують життю. Водночас, в інших жертв серйозні або критичні травми.

Невідомо, чи перебувають будь-які підозрювані під вартою.

Нагадаємо, в Каліфорнії дозволили приватну штурмову зброю. Рішення Окружного суду Сполучених Штатів дозволить мешканцям Каліфорнії придбати більший асортимент стрілецької зброї. Суд постановив, що заборона на обіг штурмової зброї порушує права законослухняних жителів Каліфорнії на володіння нею.

До слова, у 2021 році журі Пулітцерівської премії відзначило нагородою в номінації «Особлива згадка» 18-річну Дарнеллу Фрейзер, яка зняла на відео момент смерті афроамериканця Джорджа Флойда в травні 2020 року.

Як повідомлялося, у Харківській області сталася стрілянина на місці дорожньої події. Автомобіль Toyota Camry врізався в стовп, а всіх очевидців і бажаючих допомогти почали атакувати кийками та бруківкою. У конфлікті постраждав журналіст, який намагався зняти на відео те, що відбувається.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: