Смертельна ДТП на Дорогожичах: винуватцю загрожує до восьми років тюрми

Смертельна ДТП на Дорогожичах: винуватцю загрожує до восьми років тюрми
ДТП на вулиці Щусєва

На перехресті проїжджої частини відбулося зіткнення двох автомобілів, у результаті чого одна з машин виїхала на тротуар, де знаходилися пішоходи

Столичними правоохоронцями вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом смертельної ДТП, що сталася 24 липня опівдні у Шевченківському районі Києва біля станції метро «Дорогожичі». Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

«Столична поліція отримала повідомлення, що на вулиці Щусєва дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками. На місце аварії відразу прибули екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група територіального управління поліції та слідчі столичного главку. Наразі встановлено, що внаслідок зіткнення двох іномарок, одну з них відкинуло на тротуар, де перебували пішоходи. У результаті одна людина загинула, а інших потерпілих забрала «швидка»: їм надається екстрена медична допомога», - йдеться в повідомленні.

Слідчими вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8-ми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

На даний час на місці події працюють поліцейські з метою встановлення причин та обставин автопригоди.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: