Сьогодні суд продовжить розгляд справи про вбивство адвоката Грабовського

Сьогодні суд продовжить розгляд справи про вбивство адвоката Грабовського
Юрій Грабовський

Грабовський був адвокатом росіянина Олександра Александрова, якого засудили в Україні за участь у теракті

Шевченківський райсуд Києва у понеділок, 16 квітня, продовжить розгляд провадження щодо вбивства адвоката Юрія Грабовського.

Про це повідомляється на сайті Генпрокуратури.

Шевченківський районний суд Києва продовжить розгляд кримінального провадження «за обвинуваченням двох громадян у нападі на Грабовського Ю. з метою заволодіння майном, поєднаному із погрозою застосування насильства, та вчиненні умисного вбивства, поєднаного із викраденням», - зазначається у повідомленні

За інформацією ГПУ, суд продовжить слухання справи о 10:00 16 квітня. Зловмисникам інкримінують п.п. 3, 6, 9, 12, 13 ч.2 ст. 115, ч. 3 ст. 146, ч.4 ст. 187 ККУ.

Нагадаємо, 25 березня 2016 року з'явилася інформація про зникнення Грабовського, який захищав військовослужбовця ГРУ Генштабу РФ Олександра Александрова в київському суді. Того ж дня заступник генерального прокурора України – головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що Грабовського було вбито.

Також, за його словами, в Одеській області затримали підозрюваного в причетності до вбивства; він вказав на місце вбивства і поховання тіла адвоката. Після вбивства Грабовського Соколовську, яка захищала інтереси іншого російського військовослужбовця (Євгена Єрофєєва), було взято під цілодобову охорону співробітниками Служби безпеки України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: