У центр Києва стягнули близько 5 тисяч силовиків

У центр Києва стягнули близько 5 тисяч силовиків
Правоохоронці перевіряють всіх учасників хресного ходу

Хресний хід церкви московського патріархату розпочнеться з урочистого молебню на Володимирській гірці, а далі рушить до Києво-Печерської лаври

Сьогодні, 27 липня, за порядком у столиці стежитимуть близько 5 тисяч поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як відомо, сьогодні у Києві відбудеться хресний хід, який розпочнеться з урочистого молебню на Володимирській гірці. Далі віряни вирушать за маршрутом: вулиця Трьохсвятительська – площа Європейська – вулиця Грушевського – Києво-Печерська лавра.

«Ми звертаємося до громадян з проханням не порушувати правопорядок, дотримуватися вимог чинного законодавства та з розумінням поставитися до підвищених заходів безпеки. Також закликаємо негайно повідомляти на 102 у разі виявлення невідомих валіз, коробок та інших підозрілих предметів, щоби їх перевіряли відповідні служби», - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Як повідомлялося, у зв'язку з хресними ходами 27 і 28 липня у Києві передбачено обмеження руху всіх видів транспортних засобів.

Наразі центр Києва паралізували затори.

На Хрещатику прохід пішоходам огородили парканом. Поліцейські обшукують людей, які проходять огорожу, ручним металошукачем і перевіряють вміст сумок.

27 і 28 липня правоохоронці та рятувальники працюватимуть у посиленому режимі. Вулиці патрулюватимуть групи фахівців вибухотехнічної служби, кінологів та слідчо-оперативні групи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: