У Києві почали відключати гарячу воду: названо причину

У Києві почали відключати гарячу воду: названо причину
Відключення пройдуть поетапно у всіх районах столиці
фото з відкритих джерел

Гідравлічні випробування необхідні для виявлення та своєчасного усунення «слабких» місць трубопроводів

З 10 травня в Києві розпочалися гідравлічні випробування тепломереж. Випробовувати мережі будуть поетапно у всіх районах столиці. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Роботи вже розпочато на мережах від теплоджерел у Голосіївському, Святошинському, Шевченківському, Оболонському та Дарницькому районах. На випробовування та ремонт виявлених пошкоджень мереж потрібно орієнтовно 2 тижні для кожної ділянки. На цей час гаряче водопостачання буде призупинене», – розповів Микола Поворозник.

Зазначимо, що гідравлічні випробування необхідні для виявлення та своєчасного усунення «слабких» місць трубопроводів. Це важливий етап підготовки тепломереж до навантаження в опалювальний період.

Як повідомлялося раніше, у Києві завершили онлайн-голосування за нові назви для пʼятьох станції метро.

За даними опитування, станція метро «Берестейська» може стати «Бучанською», «Площа Льва Толстого» – «Василя Стуса», «Героїв Дніпра» – «Героїв України», «Мінська» – «Варшавська», «Дружби народів» – «Ботанічна».

Київська міська рада розгляне питання повернення електронної оплати за проїзд у громадському транспорті на наступному засіданні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: