В аеропорту «Київ» йорданець пропонував прикордонникам тисячу доларів

В аеропорту «Київ» йорданець пропонував прикордонникам тисячу доларів

Йорданець пропонував прикордонникам гроші за безперешкодний пропуск свого товариша, також громадянина Йорданії

В ніч на 15 квітня в пункті пропуску «Жуляни» громадянин Йорданії пропонував неправомірну вигоду співробітнику Держприкордонслужби. Про це повідомляє прес-служба прикордонників.

Громадянин Йорданії запропонував 1 тисячу доларів США за безперешкодний пропуск свого товариша, також громадянина Йорданії, який прилетів в аеропорт «Київ».

Під час здійснення прикордонного контролю цьому іноземцю відмовлено в перетині державного контролю, так як він не зміг підтвердити мети своєї поїздки в Україну. Громадянина буде повернуто зворотним рейсом.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Загалом з початку року прикордонники зафіксували 273 випадки пропонування хабарів, по яких були направлені повідомлення до Нацполіції.

Як повідомлялося, на початку квітня в авіаційному пункті пропуску «Бориспіль» співробітники Держприкордонслужби зафіксували відразу три спроби підкупу. Майже 9 тисяч доларів США за пропуск в Україну пропонували троє громадян Індії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: