Відбувається відкритий конкурс на оренду кінотеатру «Київ»

Відбувається відкритий конкурс на оренду кінотеатру «Київ»

Конкурс проходить у приміщенні Київської міської державної адміністрації

У понеділок, 15 квітня, о 14:00 відбудеться відкритий конкурс на право оренди приміщення кінотеатру «Київ». 

Конкурс проходить у приміщенні Київської міської державної адміністрації (зала 1017). Усі охочі можуть слідкувати за засіданням комісії онлайн:

«Уже в понеділок на конкурсі, куди запрошуємо всіх представників ЗМІ, шляхом відкритого аукціону буде визначено майбутнього орендаря кінотеатру «Київ». Міська влада спільно з громадськістю прописала умови конкурсу так, аби за кінотеатром у подальшому було збережено його фестивальне та артхаусне спрямування. Це дозволять обрати гідного орендаря, який збереже в Києві кінотеатр із відповідним профілем та зробить його роботу більш ефективною для містян», – повідомив раніше заступник голови КМДА Володимир Слончак.

Нагадаємо, 22 березня офіційно стартував конкурс на оренду приміщень кінотеатру «Київ», який розташований на вул. В.Васильківська, 19-А.

Умови нового конкурсу на оренду кінотеатру були озвучені на засіданні Постійної комісії Київради з питань власності 19 березня.

Раніше повідомлялося, що особи, які хочуть взяти майно в оренду, мають подати заяву та документ, що засвідчує сплату першої частини авансовою орендної сплати в розмірі 1,138506 млн грн без ПДВ.

Читайте також матеріал «Главкома»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: