За тиждень у Києві сталося півсотні пожеж

За тиждень у Києві сталося півсотні пожеж
Минулого тижня у Києві в результаті пожежі загинула одна людина

Рятувальники ліквідували 9 аварій у Києві

Впродовж минулого тижня (з 10 по 16 грудня) пожежно-рятувальними підрозділами Київського гарнізону здійснено 179 виїзди на ліквідацію пожеж та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Києві.

Зокрема, за даний час вогнеборці ліквідували 51 пожежу, 9 аварій, 15 разів надавали допомогу населенню столиці, 26 разів – іншим службам міста. За даний період на пожежах загинула 1 особа, 1 людина травмована та врятовано 3 особи.

На водних об’єктах міста за вказаний період загиблих та врятованих не було. З початку 2018 року на водних об'єктах Києва загинуло 69 людей, врятовано 13 осіб.

Також протягом даного періоду підрозділи гарнізону здійснили 6 виїздів на мінування об’єктів міста. Всього за 2018 рік здійснено 218 виїздів по заявках щодо мінування об’єктів Києва. Усі виїзди виявились хибними.

Як повідомлялося, 15 грудня у Києві на ВДНГ з боку вулиці Академіка Заболотного неподалік від виставкових павільйонів загорівся автомобіль ГАЗель, водій якого згорів заживо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: