На ринку «Юність» у Києві горіли склади будматеріалів (фото, відео)

На ринку «Юність» у Києві горіли склади будматеріалів (фото, відео)
Пожежа на складах виникла близько 2:40
Фото: Інформатор

Рятувальники більше двох годин боролися з вогнем

У четвер, 13 грудня, у Києві за адресою вулиця Миропільська, 39 сталася пожежа. На території ринку «Юність» загорілися склади будматеріалів.

Повідомлення про загорання надійшло на лінії екстрених служб близько 2:40. Про це пише Інформатор.

За попередньою інформацією, пожежа сталася через коротке замикання. У будівлі, в якій знаходився осередок загоряння, нікого не було, тому, на щастя, постраждалих немає. Рятувальникам про подію повідомили одночасно і очевидці, і охоронець ринку.

На місці працювали шість одиниць пожежно-рятувальної техніки, також прибули патрульні, дві «швидкі», співробітники «Київенерго» і слідчо-оперативна група.

Станом на 3:50, загоряння ще не локалізували, а вогонь з одного приміщення з лінолеумом і деревиною продовжував поширюватися далі на сусідні будівлі. У торгову точку, в якій сталося замикання, співробітники ДСНС не могли потрапити близько 30 хвилин. Вони розкрили двері в приміщення бензорізом, коли вогонь вже вибив все скло.

В результаті пожежі в небо піднімався чорний густий дим. Він поширився по території ринку і на проїжджу частину. А запах диму був відчутний навіть біля станції метро «Лівобережна».

О 4:30 рятувальники локалізували вогонь і продовжували його ліквідувати.

Причини загоряння встановить слідство.

Як повідомлялося, у вівторок у Білій Церкві горів цех для виготовлення дерев’яних палетів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: