Завод «Кузня на Рибальському» спростував інформацію про виведення активів перед продажем

Завод «Кузня на Рибальському» спростував інформацію про виведення активів перед продажем
Завод «Кузня на Рибальському» хоче придбати Сергій Тігіпко

Керівництво заводу назвало маніпуляцією інформацію ЗМІ про виведення активів

Керівництво ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському» спростувало інформацію ЗМІ про виведення частини активів з-під управління Товариства.

«Інформація про виведення частини активів з ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському», що з'явилася у ЗМІ, є маніпуляцією і брехнею. ТОВ «БУД Реновація» є 100% дочірньою компанією ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському», у разі продажу ПрАТ «Кузня на Рибальському» нові власники матимуть повний контроль над усім майном товариства і його дочірніх компаній. На жаль, ряд українських ЗМІ вважають за можливе використовувати в своїх публікаціях формулювання «причини які могли спонукати», що є відвертими домислами. З огляду на той факт, що ніхто нічого не виводив з-під контролю Товариства, то і всі домисли про можливі причини є брехнею», - повідомили у товаристві.

Представники підприємства вважають повідомлення ЗМІ, які спростували в керівництві «Заводу «Кузня на Рибальському», публікаціями чорної піаркампанії, що проводиться окремими політиками.

Нагадаємо, Фонд Прайм ессетс кепітал, який управляє активами Петра Порошенка, повідомив, що досяг принципової угоди про продаж заводу «Кузня на Рибальському» вітчизняному покупцеві.

Також стало відомо, що група «ТАС» Сергія Тігіпка досягла попередніх домовленостей про придбання ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському».

«На даному етапі в Антимонопольний комітет України подано заяву про можливість придбання акцій ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському». Після отримання дозволу від регулятора сторони мають намір продовжити роботу щодо укладення угоди», - поінформували в прес-службі «ТАС».

«Завод «Кузня на Рибальському» в разі дозволу з боку АМКУ буде проданbq покупцеві як цілісний майновий комплекс. «Буд-Реновація" є дочірнім підприємством, 100% акцій якого належать «Завод« Кузня на Рибальському» і тому підлягає відчуженню разом з нею.

Крім того, за даними компанії, завершується повернення (зворотний викуп) Ленкузні земельної ділянки біля вокзалу. Завод буде проданий як єдиний комплекс.

Угода носить прозорий характер, її супроводжує всесвітньо відома аудиторська компанія Ernst&Young. Група ТАС як потенційний покупець публічно підтвердила свої наміри, що свідчить про високий рівень довіри між учасниками майбутньої угоди і про взаємну відповідальність за своїми зобов'язаннями, відзначають в компанії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: