Дівчина-свідок розповіла про смерть чоловіка у столичному ресторані (відео)

Дівчина-свідок розповіла про смерть чоловіка у столичному ресторані (відео)

Дівчина надавала чоловікові медичну допомогу

Столична поліція оприлюднила відео із записом розповіді дівчини, яка стала свідком смерті чоловіка у київському ресторані швидкого харчування «Пузата хата».

Дівчина розповіла, як побачила біля виходу із ресторану чоловіка в калюжі крові і як разом із співробітниками закладу харчування надавала йому медичну допомогу.

Нагадаємо, що в ресторані швидкого харчування «Пузата хата» було знайдено чоловіка із перерізаним горлом

Попередньо відомо, що чоловік із дівчиною перебували у закладі. Після обіду вони рушили до виходу, однак дівчина повернулася, бо забула банківську картку. Коли ж повернулася, побачила непритомного чоловіка із ножовим пораненням шиї.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, це - мешканець столиці, 1989 року народження. За словами свідків, чоловік вийшов і кілька разів вдарив себе ножем у шию. Цю інформацію ретельно перевіряють.

Дана подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян Подільського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 115 (умисне вбивство) з додатковою кваліфікацією – самогубство. Причина смерті чоловіка буде встановлена після проведення судово-медичної експертизи.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: