У газовій мережі Канади почнуть використовувати водневу суміш

У газовій мережі Канади почнуть використовувати водневу суміш

Головний офіс Enbridge в Онтаріо

 

Фото: myparrysoundnow.com

У 2021 році нове екологічне паливо буде доступно не менше ніж 3600 клієнтам

Канадська енергетична компанія Enbridge Gas і американський виробник двигунів і генераторних установок Cummins розробили пілотний проект з транспортування суміші зеленого водню на ділянці існуючої газової мережі, - повідомляє H2 View

Цей пілотний проект з транспортування змішаного водню, перший в Північній Америці, стартує на початку 2021 року. Він розрахований на обслуговування приблизно 3600 клієнтів з міста Маркхем (провінція Онтаріо), вартість експерименту - 5,2 млн доларів. 

У разі успішного завершення проекту Enbridge Gas передбачає здійснювати більш масштабні заходи з транспортування водневої суміші, використовуючи свою газову систему розподілу.

«Водень з нульовим вмістом вуглецю може зіграти роль в переході Онтаріо до екологічно безпечним енергетичним рішенням з низьким рівнем викидів», - сказала президент з розподілу та зберігання газу Enbridge Gas Синтія Хансен. 

«Цей проект демонструє потенціал відновлюваної водню, виробленого електролізерами, для скорочення викидів вуглецю в системі природного газу», - додала віце-президент Cummins по паливним елементам і водневим технологіям Емі Адамс.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: