Україна виділить майже 1 млн грн на водневі дослідження

Україна виділить майже 1 млн грн на водневі дослідження

Міністерство енергетики та вугільної промисловості вивчить альтернативу вугіллю

 

Фото: wikimapia.org

Міненерго оголосило тендер на вивчення потенціалу водневої економіки країни

Міністерство енергетики та вугільної промисловості оголосило тендер вартістю 950 тис грн на проведення дослідження потенціалу та можливостей розвитку в Україні безвуглецевої водневої економіки на базі поновлюваних джерел енергії, - повідомляють Elektrovesti.net

Міністерство запросило до участі в тендері, вже розміщеному на майданчику Prozorro, суб'єктів всіх форм власності, які відповідають мінімальним кваліфікаційним вимогам. 

Зокрема, необхідно мати спеціалізовані науково-технічні підрозділи, фахівців в галузі відновлюваної енергетики і водневих технологій, і підтверджений досвід успішного виконання не менше трьох робіт з питань енергетики для органів влади. 

Основні етапи дослідження - науковий і економічний аналіз вітчизняного і зарубіжного досвіду виробництва і застосування водню з використанням відновлюваної енергетики, а також визначення експортного потенціалу водню і можливостей його споживання в Україні. В тому числі, як палива, сировини для промисловості і засобу тривалого зберігання енергії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: