Адвокати Вайнштейна попросили суд зняти з нього одне зі звинувачень

Адвокати Вайнштейна попросили суд зняти з нього одне зі звинувачень
Фото: Steven Hirsch

Адвокат Вайнштейна розповів про 40 виправдовують його листах від передбачуваної жертви

Юристи продюсера Харві Вайнштейна попросили суд зняти з їх підзахисного обвинувачення в зґвалтуванні. Про це повідомляє Associated Press.

За даними агентства, адвокати Вайнштейна заявили, що їх підзахисний перебував з передбачуваною жертвою в інтимному зв'язку з обопільної згоди.

Як зазначається, на підтвердження своїх слів юристи надали суду листування між Вайнштейном і жінкою.

При цьому адвокати Вайнштейна підкреслили, що згідно з листуванням, відносини між їхнім клієнтом і жінкою тривали після передбачуваного згвалтування.

Раніше адвокат Вайнштейна розповів про 40 виправдовують його листах від передбачуваної жертви.

Раніше повідомлялося, що ще троє жінок звинуватили голлівудського 66-річного продюсера Харві Вайнштейна у сексуальних домаганнях.

Нагадаємо, 25 травня Вайнштейн здався поліції, але в той же день його відпустили під заставу у мільйон доларів. 31 травня Вайнштейну вручили обвинувальний акт у США.

Вайнштейна звинуватили у домаганнях і сексуальному насильстві десятки жінок. Хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях почалася після публікації New York Times про домагання з боку голлівудського продюсера Харві Вайнштейна.

Зокрема, продюсера звинуватили акторки Анджеліна Джолі й Гвінет Пелтроу.

Американська газета The New York Times та журнал New Yorker отримали премію Пулітцера за текст про сексуальні домагання у Голлівуді та звинувачення щодо продюсера Харві Вайнштейна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: