Продюсера Вайнштейна звинуватили у домаганнях ще троє акторок

Продюсера Вайнштейна звинуватили у домаганнях ще троє акторок
Ще троє жінок звинуватили Харві Вайнштейна у сексуальних домаганнях
Фото: Steven Hirsch

31 травня Вайнштейну вручили обвинувальний акт у США

Ще троє жінок звинуватили голлівудського 66-річного продюсера Харві Вайнштейна у сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє The New York Times.

Американська акторка Мелісса Томпсон заявила, що Вайнштейн зґвалтував її у 2011 році під час ділової зустрічі. Томпсон не зверталася до поліції, оскільки побоювалася, що Вайнштейн «знищить її».

Друга жінка, яка звинуватила Вайнштейна у домаганнях, — це американська акторка Кейтлін Дюлейні. Вона стверджує, що продюсер зґвалтував на Каннському кінофестивалі у 1996 році. Тоді Вайнштейн запросив Дюлейні до себе в кімнату готеля.

Третя акторка — Ларисса Гомес — заявила, що у 2000 році в Торонто Вайнштейн запросив її до себе в кімнату готеля нібито говорити про її ролі в кіно. Однак продюсер почав торкатися грудей акторки, а після — запропонував секс, сказавши, що «інші акторки не мали з цим проблем». Гомес втекла від Вайнштейна.

25 травня Вайнштейн здався поліції, але в той же день його відпустили під заставу у мільйон доларів. 31 травня Вайнштейну вручили обвинувальний акт у США.

Вайнштейна звинуватили у домаганнях і сексуальному насильстві десятки жінок. Хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях почалася після публікації New York Times про домагання з боку голлівудського продюсера Харві Вайнштейна.

Зокрема, продюсера звинуватили акторки Анджеліна Джолі й Гвінет Пелтроу.

Нагадаємо, американська газета The New York Times та журнал New Yorker отримали премію Пулітцера за текст про сексуальні домагання у Голлівуді та звинувачення щодо продюсера Харві Вайнштейна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: