Без документів. На Харківщині частина людей не отримала компенсації за будинки, що згоріли через лісові пожежі

Без документів. На Харківщині частина людей не отримала компенсації за будинки, що згоріли через лісові пожежі
На початку вересня у Луганській і Харківській областях спалахнули пожежі: горів хвойний ліс на площі близько 80 га в кожній з областей

Люди не мають документів, що встановлюють право на житло, кажуть в ОДА

На Харківщині частина жителів Дворічанського району, чиї будинки згоріли внаслідок пожежі на території лісництва, досі не отримали по 300 тис. грн матеріальної допомоги з державного бюджету, оскільки не мають документів, що встановлюють право на житло. Про це повідомляє пресслужба Харківської облдержадміністрації.

«Ми знаємо, що в нас залишилося 14 власників домоволодінь, які на сьогодні не отримали ці кошти, оскільки, на жаль, не мають жодних документів на житло. Це дійсно проблема, і ми сьогодні шукаємо можливості її вирішити», ─ кажуть в ОДА.

Також у Харківській облдержадміністрації пообіцяли ініціювати на найближчій сесії надання цим людям матеріальної допомоги (з обласного бюджету – ред.) – у такому ж розмірі, як допомога від держави.

Нагадаємо, на початку вересня у Луганській і Харківській областях спалахнули пожежі: горів хвойний ліс на площі близько 80 га в кожній з областей.

На Харківщині згоріло селище, на території Луганської області загинула одна особа ще дві людини госпіталізовані з опіками.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: