БПП вимагає оштрафувати Савченко за «баранів» і не пускати її на засідання Ради

БПП вимагає оштрафувати Савченко за «баранів» і не пускати її на засідання Ради
Надія Савченко

Ричкова хоче, щоб Регламентний комітет покарав Савченко

Сьогодні під час ранкового засідання парламенту депутат БПП Тетяна Ричкова від імені фракції звернулась до Регламентного комітету Верховної Ради із проханням дати оцінку поведінці нардепа «Батьківщини» Надії Савченко.

«Учора депутат із фракції «Батьківщина» Надія Савченко під час розгляду законопроектів, що виправляють її законотворчість, продемонструвала всім рівень своєї вихованості і спроможності у парламентаризмі… Я вважаю, що така поведінка у стінах вищого законодавчого органу України паплюжить не тільки Верховну Раду. Я переконана, що представник «Батьківщини» пані Савченко у такий спосіб свідомо або несвідомо допомагає Кремлю у його інформаційній війні проти України. Адже всім відомо, що теза про неспроможність української влади транслюється через всі російські ЗМІ», – сказала вона.

Ричкова наполягала на тому, що подібні вчинки має бути розглянуто в Регламентному комітеті. «Я впевнена, що за такі порушення депутатської етики мають застосовуватися штрафи, включно із забороною присутності депутата на кількох засіданнях парламенту», – додала вона.

Як повідомлялося, 15 листопада народний депутат Надія Савченко під час обговорення проектів поправок до закону її авторства, який зараховує термін попереднього ув'язнення у строк відбуття покарання у в'язниці з розрахунку «один день попереднього ув'язнення за два дні позбавлення волі», розкритикувала колег по парламенту за спроби змінити закон. Вона звинуватила нардепів у політичних спекуляціях і небажанні чинити стосовно ув'язнених за справедливістю та назвала своїх колег «баранами».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: