Центрвиборчком зареєстрував ще трьох нардепів

Центрвиборчком зареєстрував ще трьох нардепів

Не зареєстрованим залишається лише Максим Микитась, який переміг в Чернігові

Центральна виборча комісія зареєструвала народними депутатами Руслана Богдана і Тетяну Ричкову та Сергія Шахова.

Про це йдеться у повідомленні комісії у понеділок.

Шахов був обраний у окрузі № 114, Богдан – №151, Ричкова – №27.

У повідомленні ЦВК щодо Руслана Богдана сказано, що він «1972 року народження, освіта вища, голову Полтавської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», проживає в місті Києві, члена політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Стосовно Тетяни Ричкової відомо, що вона народилася 1978 року в місті Дніпрі, освіта вища, вона є старший офіцер відділу чергових приймальні Міністра оборони України, працює в Центрі забезпечення службової діяльності Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України, безпартійнa.

Про Шахова - «1975 року народження, освіта вища, директор ТОВ «Шахов Сергій Володимирович», проживає в місті Кадіївка Луганської області, член Політичної партії «Наш край», суб’єкт висування – Політична партія «Наш край»;

Водночас вказується, що Комісія завершила встановлення результатів проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року, які відбулися в семи одномандатних виборчих округах. Не зареєстрованим залишається лише Максим Микитась, який переміг в окрузі №206 (Чернігів).

Як відомо, 29 липня Центральна виборча комісія зареєструвала Ірину Констанкевич, Віктора Шевченка та Юрія Одарченка депутатами Верховної Ради.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: