«Чергове дно»: Береза висміяв «лизоблюдство» Лещенка

«Чергове дно»: Береза висміяв «лизоблюдство» Лещенка
Береза добряче «пройшовся» по Лещенку
Фото з відкритих джерел

«Ці імітатори бурхливої діяльності хочуть лише влади і бабла»

Колишній депутат Борислав Береза на своїй сторінці в Facebook висловився щодо дій Сергія Лещенка, який щоразу «вилизує» Зеленського, виправдовуючи його діяльність.

«Якщо навіть Сергуня Лещенко, невпинно вилизує Зеленського і вічно виправдовує всі його факапи, вважає створення антиолігархічного суду вигадкою і маренням, то це означає, що слугам вдалося пробити чергове дно. Ці імітатори бурхливої діяльності хочуть лише влади і бабла. Доля України їх не цікавить. Вони тут жити не планують», підкреслив нардеп.

Береза додав: «До речі, це той самий Андрій Костін, який будучи головою Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, не просто вилетів з конкурсу на керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, а був визнаний всіма міжнародними експертам і двома українськими недобропорядним кандидатом. Розумієте? У нас глава комітету ВР є недоброчесних людиною на думку наших західних колег. І його Зеленський хотів зробити главою САП», не стримував свого обурення Борислав Береза.

Додамо, що на сайті Верховної Ради з’явився повний текст давно анонсованого та заздалегідь розпіареного законопроєкту про олігархів. На своїй нещодавній пресконференції його ініціатор – президент Володимир Зеленський – стверджував, що документ вже майже готовий, і в загальних рисах пояснював, хто тепер вважатиметься олігархом.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: