ЦВК зареєструвала ще 305 кандидатів-мажоритарників

ЦВК зареєструвала ще 305 кандидатів-мажоритарників

Зокрема, Комісія зареєструвала 77 кандидатів, висунутих партіями

Центральна виборча комісія (ЦВК) під час чергового засідання у суботу, 22 червня, зареєструвала 305 кандидатів у нардепи на позачергових виборах до Ради, які балотуються в мажоритарному окрузі.

Про це повідомляє пресслужба ЦВК у Facebook.

Комісія зареєструвала 228 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах у порядку самовисування на позачергових виборах народних депутатів України. 

Також Комісія зареєструвала 77 кандидатів у народні депутати України, висунутих політичними партіями, в ОВО на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Таким чином, сьогодні Комісія зареєструвала 305 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, у тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 228, висунутих політичними партіями – 77. 

А саме:

1 – висунутого політичною партією Конгрес Українських Націоналістів;

7 – висунутих політичною партією «Громадянський рух «Хвиля»;

23 – висунутих політичною партією Всеукраїнське обʼєднання «Свобода»;

27 – висунутих політичною партією «Голос»;

4 – висунутих політичною партією «Громадянська позиція»;

15 – висунутих політичною партією «Обʼєднання Самопоміч».

Відтак, всього станом на 22 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 1 380 кандидатів у народні депутати України, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 1 155, висунутих політичними партіями – 225.

Як повідомляв «Главком», Конституційний суд України визнав таким, що відповідає Конституції України (є конституційним) указ президента України «Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України та призначення позачергових виборів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: