День Захисника України: понад 500 заходів пройшли без грубих порушень

День Захисника України: понад 500 заходів пройшли без грубих порушень

В урочистостях взяли участь понад 250 тисяч людей.

Масові заходи в Україні в неділю пройшли без грубих порушень порядку, в них взяли участь понад чверть мільйона громадян.

Про це повідомив заступник глави Нацполіції, підбиваючи підсумки роботи поліцейських упродовж дня, йдеться на сайті НПУ.

За словами Фацевича, в цілому по державі понад 500 масових заходів, запланованих упродовж дня, відбулися без грубих порушень публічного порядку.

В урочистостях взяли участь понад 250 тисяч людей. Безпеку учасників масових заходів забезпечували близько 9,8 тисяч правоохоронців.

Раніше голова поліції Києва Андрій Крищенко повідомив, що у столиці марш від парку імені Тараса Шевченка до Європейської площі пройшов спокійно, участь у ході взяли близько 15-ти тисяч осіб.

Раніше ЗМІ повідомили, що надвечір 14 жовтня у Києві біля входу до Києво-Печерської лаври спецпризначенці поліції оточили, а згодом затримали близько 30 молодиків з невідомих причин.

Як повідомляв «Главком», у День святої Покрови Пресвятої Богородиці було посилено охорону громадських місць у Києві, зокрема, під Києво-Печерською лаврою були помічені правоохоронці з автоматичною зброєю.

Раніше сьогодні націоналісти закидали пам’ятник Миколі Ватутіну у Києві яйцями.

Нагадаємо, 14 жовтня Україна святкує День захисника та День Українського козацтва, а також чергову річницю створення УПА. Крім того, віряни також відзначають День святої Покрови Пресвятої Богородиці. Християни східного обряду 14 жовтня відзначають одне з найбільш шанованих свят – Покрова Пресвятої Богородиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: