Депутат з Блоку Порошенка звинуватив Матіоса у розумовій неповносправності

Депутат з Блоку Порошенка звинуватив Матіоса у розумовій неповносправності

Лещенко відповів на троллінг Військового прокурора

Народний депутат від БПП Сергій Лещенко відповів на уїдливий коментар Головного Військового прокурора Анатолія Матіоса щодо фотографії, яку в мережі оприлюднила дівчина депутата.

«Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, дякую за рекламу. Ви не вгадали. Я не живу на цій віллі Ефруссі де Ротшильд, я веду переговори про її придбання. Відкрию там пансіонат для розумово відсталих прокурорів. А у вихідні буду ходити в гості до вашого колишнього начальника Льовочкіна, який оселився по-сусідству (за одно прорекламую своє розслідування на цю тему», - написав він у своєму Фейсбуці.

«А, якщо серйозно, пане Матіос, - додав Лещенко, - мені соромно за інтелектуальний рівень заступників генпрокурорів. Бо наведена на фотографії будівля функціонує як музей вже не одно десятиліття зі вхідним квитком 13 євро. Наступного разу, щоб не сісти в калюжу, як з тепловізором, яким начебто хотіли пристрілити Шокіна, просто приділіть більше часу вивченню питання».

Нагадаємо, раніше Анатолій Матіос уїдливо прокоментував фотографію народного депутата від БПП Сергія Лещенка з його дівчиною Анастасією Топольською, відомою як DJ Nastya Beauty.

1_02

«П'ятниця) Телеграфую з мізків Луценка (де мене поселив нардеп Лещенко): знайдено місце прижиттєвого (не навпроти Бесарабки) пам'ятника сучасного вангувальника Сергія Лещенка, який на важко зекономлені депутатські крихти потерпає під палючим сонцем Лазурних берегів у пошуках хатинок відвідувачів київського ресторану ВАО. Ось такі Тяжкі результати 12 річного не корупційного знайомства з не олігархами)) який антично-мужній профіль-який погляд) яка звитяга на ратний подвиг! І яка чудова робота фотографа на фоні не полтавського місця проживання», - зазначив прокурор.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: