Діючий радник Трампа став фігурантом розслідування по Росії

Діючий радник Трампа став фігурантом розслідування по Росії
Білий дім

Ім'я підозрюваного радника поки не розголошується, але зауважується, що він має високий статус

Чинний високопоставлений радник президента Сполучених Штатів Дональда Трампа став фігурантом розслідування справи про «можливу змову передвиборного штабу Трампа з Росією». Про це повідомили джерела, знайомі з ситуацією,передає The Washington Post.

Газета не назвала ім'я підозрюваного працівника адміністрації, але зауважила, що він став «значущим фігурантом» розслідування. У виданні вважають, що розслідування звинувачень у зв'язках команди Трампа з Росією дійшло до найвищих ешелонів влади.

Джерела видання уточнили, що поки не йдеться про кримінальне переслідування, проте пояснили, що розслідування зв'язків соратників Трампа з Росією виходить на новий, активний рівень.

Нагадаємо, держсекретар США Рекс Тіллерсон нещодавно заявив, що втручання Росії у вибори президента США є добре задокументованим.

Міністерство юстиції США призначило колишнього директора ФБР Роберта Мюллера спеціальним радником з розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори в 2016 році.

У січні американські спецслужби розсекретили і оприлюднили спільний звіт про втручання РФ у виборчу кампанію в США. Американські розвідники дійшли згоди щодо того, що російське вище керівництво, включаючи президента Путіна, особисто причетний до кампанії з незаконного впливу на хід президентських виборів в США з метою завдати шкоди шансам Гілларі Клінтон на обрання президентом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: