Нема грошей: мешканці окупованого Севастополя просять не включати їм гарячу воду

Нема грошей: мешканці окупованого Севастополя просять не включати їм гарячу воду

Після встановлення російської окупаційної влади централізовано гаряча вода жителям міста не подається

Більшість севастопольців не готова користуватися централізованим гарячим водопостачанням через високі розцінки. Про це сказав Євген Бортніков, начальник міського управління житлово-комунального господарства, пише видання «Новини Севастополя».

За словами Бортнікова, соціологічне опитування наочно продемонструвало, що понад 80% жителів Севастополя не готові платити за тарифами за послугу централізованої подачі гарячої води. У свою чергу, високий тариф обумовлений «вкрай зношеними мережами і великими витратами держпідприємств «Севтеплоенерго» у зв'язку з цим».

Кілька останніх років централізовано гаряча вода абонентам не подається. «Якщо подається, то один раз на рік, 9 травня. Більшість городян цю проблему вирішила в індивідуальному порядку. Зокрема, багато хто купив бойлери», – зазначив Бортніков.

Тим не менш, питання залишається актуальним, а в уряду «є такі плани», зазначив чиновник. Однак поки що немає ні економічної, ні технічної можливості подавати гарячу воду.

Як повідомлялось, у компанії «Київенерго» вважають за доцільне підключати житловий сектор до опалення з 17 жовтняРаніше у КМДА заявляли, що увімкнуть опалення тоді, коли середньодобова температура повітря становитиме не більше +8 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: