Дубінський розповів, навіщо Зеленський збирав у себе олігархів

Дубінський розповів, навіщо Зеленський збирав у себе олігархів
Володимир Зеленський збирав олігархів на Банковій

У «Слузі народу» заявили про повний саботаж у райадміністраціях

Через повний саботаж і повне нерозуміння місцевих еліт, що робити і з ким працювати, довелося шукати бізнесменів, які мають зв’язки в областях, щоб ці бізнесмени взяли на себе координацію процесів, які насправді мали б координувати голови районних адміністрацій, мажоритарники партії «Слуга народу», співпрацюючи з місцевою владою.

Про це в ефірі ток-шоу на телеканалі ZIK заявив народний депутат України (фракція «Слуги народу» Олександр Дубінський.

Він зауважив, що влада не змогла за короткий період часу призначити голів ОДА, тобто представників президентської влади на місцях, які могли б стати провідниками політики президента, в тому числі й по штабу протидії коронавірусу. Відтак, зазначає Дубінський, це спричинило у нинішній ситуації повний саботаж і повне нерозуміння місцевих еліт, що робити і з ким працювати.

«Після цього довелося шукати бізнесменів, які мають зв’язки на горизонтальному рівні в областях, щоб ці бізнесмени взяли на себе координацію процесів, які насправді мали б координувати голови районних адміністрацій, які мали б координувати мажоритарники партії «Слуга народу» на місцях, разом, співпрацюючи з місцевою владою», – зауважив нардеп.

Дубінський додав, що оскільки відбір цих мажоритарників відбувався по зовсім незрозумілих критеріях, сьогодні, коли країна в біді, прийшлося опиратися на бізнесменів, які на місцях, і, у яких на місцях активи й співробітники.

«Тому приходиться надіятися на бізнесменів. Хоча я вважаю, що бізнесмен повинен просто платити податки, а держава має ці податки використовувати для того, щоби підтримувати адекватний рівень соціального захисту на місцях», – акцентував Олександр Дубінський.

Як відомо, 16 березня президент Володимир Зеленський зустрівся з українськими олігархами і великими бізнесменами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: