ДУСя заплатить 10 млн фірмі Васадзе за два елітні «Мерседеси»

ДУСя заплатить 10 млн  фірмі Васадзе за два елітні «Мерседеси»
Mercedes-Benz S 560 4MATIC

Замовник застосував переговорну процедуру через те, що двічі відміняв тендери

Державна організація «Автобаза Державного управління справами» 10 жовтня повідомила про намір укласти угоду зі спільним підприємством у формі Товариства з обмеженою відповідальністю «Автомобільний Дім - Україна Мерседес Бенц» на закупівлю двох Mercedes-Benz S 560 4MATIC long загальною вартістю 10 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Тендерний комітет застосував переговорну процедуру через те, що двічі відміняв торги, оскільки не прийшло достатньої кількості учасників.

Щодо технічних характеристик, то автомобілі мають бути 2018 року випуску з об’ємом двигуна не більше 3999 куб. см; системою кондиціонування сидінь водія і переднього пасажира; пакетом системи безключового доступу з дистанційним закриванням кришки багажника; системою допомоги при паркуванні з камерою кругового огляду; пристроями захисту від крадіжки; наявністю ТВ-тюнера, двох пар бездротових навушників та двох роз'ємів USB в задній частині салону.

Колір дорогих автівок - чорний металік.

За даними бізнес пошукового ресурсу Youcontrol, СП ТОВ «Автомобільний Дім - Україна Мерседес Бенц» створено у 1994 році. Кінцевим бенефіціаром є народний депутат кількох скликань Таріел Васадзе. Він входить до сотні найбагатших людей України. Фактично володіє та контролює корпорацію «УкрАвто», котра містить в собі десятки компаній та підприємств, виробляє та імпортує понад 20 автомобільних брендів. До її складу входить також понад 400 автосервісних підприємств.

Як повідомляв «Главком», ДУСя двічі оголошувала тендер з придбання двох броньованих Mercedes-Benz S600 очікуваною вартістю 42,42 млн грн. Однак їх довелося скасовувати через відсутність конкуренції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: