Лімузини для президента. ДУСя проведе повторний тендер на закупівлю броньованих «мерсів» по 20 млн за штуку

Лімузини для президента. ДУСя проведе повторний тендер на закупівлю броньованих «мерсів» по 20 млн за штуку
Mercedes-Benz S600

Дорогі автівки повинні бути поставлені до кінця листопада поточного року

Державна організація «Автобаза Державного управління справами» 16 липня оголосила повторний тендер на закупівлю двох броньованих Mercedes-Benz S600 або їх еквівалент очікуваною вартістю 42,42 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Згідно з технічними вимогами, автомобілі мають бути виготовлені 2018 року з об’ємом двигуна не більше 5980 куб. см та кольором чорний металік.

Також «Мерседеси» мають «нафарширувати» автоматичною системою кондиціонування повітря, мультифункціональним рульовим колесом з обробкою з шкіри, системою активного круїз-контролю, пакетом бронювання найвищою мірою захисту VR10, склопідіймачами для броньованої версії, системою пожежогасіння, системою запобігання викраденню автомобіля із захистом від буксирування, додатковим акумулятором для екстреного запуску, бездротовою системою зарядки для мобільних пристроїв, лампи для читання ззаду, зліва і справа

Крім цього, в комплектації одного з Mercedes-Benz S600 має йти ТВ-тюнер, CD-плеєр, дві пари бездротових навушників, сигнальні жилети для водія і пасажирів.

Таким чином, ціна одного Mercedes-Benz S600 становитиме трохи більше 21 млн грн.

Аукціон запланований на 21 вересня. Поставка автомобілів замовнику запланована до кінця листопада поточного року.

Нагадаємо, що 16 липня ДУСя відмінила попередні торги із закупівлі двох броньованих Mercedes-Benz S600 через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій. Участь у торгах хотіло взяти лише одне підприємство – одеське ТОВ «Кар тюнiнг ексклюзив» Євгена Колотіліна. Одеська фірма пропонувала на тендері броньовані «Мерседеси» Майбах S650 по 15,19 млн грн кожен без ПДВ.

«Мерседес» Майбах S650«Мерседес» Майбах S650

Салон «Мерседеса» Майбах S650Салон «Мерседеса» Майбах S650

Як повідомляв «Главком», раніше Державна організація «Автобаза Державного управління справами» мала намір купити 16 легкових автомобілів очікуваною вартістю 14 млн грн. У підсумку торги провалилися через недостатню кількість учасників.

Як відомо, Державному управлінню справами належить більше ніж 10 санаторно-курортних закладів, 5 національних парків і заповідників, близько 20 підприємств, які забезпечують потреби перших осіб України та інших державних органів, усіх міжнародних дипломатичних представництв на території держави (наразі понад 130).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: