Екс-депутату Шепелєву продовжили арешт ще на 2 місяці

Екс-депутату Шепелєву продовжили арешт ще на 2 місяці
Олександр Шепелєв у суді 

Екс-нардеп перебуватиме під вартою щонайменше до серпня 2018 року

Печерський районний суд Києва продовжив ще на два місяці запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому депутату Верховної Ради Олександру Шепелєву. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на повідомлення Генеральної прокуратури України.

«Запобіжний захід продовжено ще на 60 діб», - йдеться в повідомленні.

Таким чином, екс-нардеп перебуватиме під вартою щонайменше до серпня 2018 року.

«Сьогодні захист Шепелєва вкотре мав намір скасувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, але Апеляційний суд Києва відхилив скаргу. Таким чином, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, який було обрано наприкінці травня, продовжує діяти до кінця липня», - додали в ГПУ.

Нагадаємо, 10 лютого Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід колишньому народному депутату Олександру Шепелєву у вигляді тримання під вартою до 8 квітня 2018 року. Пізніше арешт продовжили на 2 місяці. Шепелєва затримали 8 лютого, він є фігурантом низки кримінальних справ. 

Пізніше головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив, що військова прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за ст. 332 Кримінального кодексу за організацію невстановленими особами незаконного перетину державного кордону для Шепелєва, який перебуває в розшуку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: