Екс-керівника Українського центру оцінювання якості освіти викликали на допит в Нацполіцію

Екс-керівника Українського центру оцінювання якості освіти викликали на допит в Нацполіцію

Його викликають на допит в Нацполіцію, як підозрюваного у справі ЗНО

Екс-керівника Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) Ігоря Лікарчука викликали на допит в Нацполіцію. Про це він сам повідомив на сторінці в Facebook.

«Ось я і дочекався. Чекав рік. На завтра викликають на допит в Нацполіцію, як підозрюваного у справі ЗНО», - пише Лікарчук.

Екс-керівник УЦОЯО також повідомив, що слідчий у телефонній розмові сказав, що його збираються звинуватити за низкою статей Кримінального Кодексу, в тому числі у створенні злочинного угруповання, зміні результатів ЗНО та привласненні бюджетних коштів.

Лікарчук зазначив, що за ним майже два тижні їздила «наружка».

Нагадаємо, в липні генеральний прокурор України Віктор Шокін заявив, що керівництво УЦОЯО підозрюється в зловживанні службовим становищем. Було відкрито кримінальне провадження, в рамках якого проведено низку обшуків. На час розслідування керівник УЦОЯО Лікарчук був відсторонений від посади.

22 вересня Кабмін звільнив попереднього голову УЦОЯО Ігоря Лікарчука на підставі його заяви про відставку за власним бажанням. Лікарчук своє рішення пояснив тим, що не бачить можливості далі працювати у команді, яка сьогодні при владі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: