Екс-тренер «Дніпра» очолить Комітет національних збірних України

Екс-тренер «Дніпра» очолить Комітет національних збірних України

Наступної п'ятниці представить кандидатів на посаду головного тренера національної збірної команди з футболу

За ініціативи президента Федерації футболу України Андрія Павелка у Будинку футболу відбулося розширене засідання Комітету національних збірних команд на якому була дана оцінка виступів національної команди на Євро-2016, а також ряд інноваційних рішень, передає ФФУ.

Члени комітету висловили вдячність головному тренеру та його помічникам за вихід збірної до Євро-2016, але при цьому визнали роботу у фінальній частині турніру незадовільною, тому що кінцевий результат не виправдав очікуваних сподівань та не є відповідним потенціалу команди.

Внаслідок цього були прийняті революційні рішення, що мають сприяти підвищенню рівня збірних. Зокрема, рішення про те, що Комітетом національних збірних повинен керувати фахівець, що має відповідний тренерський досвід та особисті досягнення.

Таким чином Павелко склав з себе повноваження голови Комітету та запропонував на цю посаду одного з найавторитетніших українських тренерів — Мирона Маркевича. Ця ініціатива одноголосно була підтримана членами

Комітету і вже у наступну п’ятницю, на Виконкомі ФФУ, Маркевич та Семен Альтман представлять кандидатів на посаду головного тренера національної збірної команди з футболу.

Крім того додамо, що Павелко запропонував винести на виконком питання про необхідність створення в структурі федерації Комітету стратегічного розвитку, завданням котрого буде визначення основних напрямів розвитку українського футболу, розбудова футбольної інфраструктури, впровадження сучасних технологій та інноваційних рішень на загальнонаціональному рівні.

Нагадаємо, раніше Мирон Маркевич залишив посаду головного тренера «Дніпра».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: